"BİR ÖMÜR SAADET" PROJESİ FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

"BİR ÖMÜR SAADET" PROJESİ FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan ve pandemi tedbirleri nedeniyle ara verilen ‘Bir Ömür Saadet’ Projesi faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.Evliliklerinde...

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan ve pandemi tedbirleri nedeniyle ara verilen ‘Bir Ömür Saadet’ Projesi faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Evliliklerinde 50. yıllarını tamamlamış çiftlerin ziyaret edildiği ve birlikte geçirdikleri saadet öykülerinin dinlendiği projede çiftlere hediyeler takdim ediliyor.

‘Bir Ömür Saadet’ Projesi kapsamında Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde Hemşire olarak görev yapan Berna Ayaz ile birlikte bugün  Tuzabat Mahallesi’nde evliliklerinde 50. yılını tamamlamış olan çiftlere bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Gökçe’ye ziyaretlerinde Tuzabat Mahalle Muhtarı Mehmet Uğur Uygun’da eşlik etti.

Pandemi şartlarına uygun ve sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen ziyaretlerde evliliklerinde 50. yılını tamamlamış olan çiftlere özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edilirken, hoş sohbetlerine ortak olundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren çiftler de Başkan Yardımcısı Gökçe nezdinde Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.