Bireysel sporlar start verdi

Bireysel sporlar start verdi
Coronavirüs ile mücadelede elde edilen başarı sonucu 1 Haziran tarihinden itibaren girilen normalleşme süreci kapsamında 45 branşta antrenmanlar başladı.Coronavirüs...

Coronavirüs ile mücadelede elde edilen başarı sonucu 1 Haziran tarihinden itibaren girilen normalleşme süreci kapsamında 45 branşta antrenmanlar başladı.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Haziran Pazartesi günü girilen normalleşme süreciyle beraber 45 branşta antrenmanlar başladı. Daha önceden kapatılan spor tesislerinde dikkat edilmesi gereken hususlara riayet edilerek, spor federasyonlarınca belirlenen branşa özgü özel kurallarda göz önünde bulundurulup, sokağa çıkma yasağı olmayan lisanslı faal sporcuların antrenmanlara başlamalarına izin verildi.

Bu bağlamda, Atıcılık  Karate (Kata) Atletizm Kayak  Badminton Bilardo  Kızak  Binicilik  Kickboks (Point Fighting, Müzikli Form) Bisiklet  Kürek  Bocce, Bowling Dart  Masa Tenisi  Briç  Modern Pentatlon  Buz Pateni Motosiklet  Cimnastik  Muay Thai (Waikuru) Dağcılık  Okçuluk  Dans Sporları (Tekli) Oryantiring  Eskrim  Otomobil Sporları 14 Geleneksel Spor Dalları (Atlı Sporlar) Rafting Satrançgelişmekte Olan Spor Branşları (Dalga Sörfü-Paint Ball, Squash, Kuraş) Sualtı Sporları (Tekli) Golf Taekwondo (Poomse) Halter  Tenis Hava Sporları  Triatlon  Herkes İçin Spor (Wellness, Yoga) Vücut Geliştirme, Fitness  İzcilik  Wushu (Tao) Kano  Yelken  Yüzme branşlarında bakanlık tarafından belirlenen kurallara bağlı kalmak koşulu ile çalışmalara start verildi.

Basketbol, Voleybol, Hentbol, Hockey, Su Topu gibi takım sporlarının ise bir süre daha antrenmanlardan uzak kalacağı belirtildi.

Bu haber toplam 4974 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.