Birinci amatör ligi sona erdi

Birinci amatör ligi sona erdi
Muğla Mahalli Ligi Birinci Amatör Küme müsabakaları sona erdi. Ligde şampiyon olan Milas Belediye Beçin Gençlikspor ve Düğerek Güneşspor bir üst lige çıktı. Bodrum Konacıkspor ile Menteşegücüspor ise ikinci amatör kümeye...

Muğla Mahalli Ligi Birinci Amatör Küme müsabakaları sona erdi. Ligde şampiyon olan Milas Belediye Beçin Gençlikspor ve Düğerek Güneşspor bir üst lige çıktı. Bodrum Konacıkspor ile Menteşegücüspor ise ikinci amatör kümeye düştü.

Muğla Mahalli Ligi Birinci Amatör Küme müsabakaları, geçtiğimiz hafta sonu Muğla’nın farklı ilçelerinde oynanan müsabakalarla birlikte sona erdi.

2017-2018 sezonunda A grubunda Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Menteşe Yerküpespor, Bodrum Göltürkbüküspor, Güllük Gençlikspor, Bodrum Yalıçiftlikspor, Bafa Zeytinspor, Bodrum Konacıkspor; B grubunda ise Muğla Düğerek Güneşspor, Datça Belediyespor, Ula Belediyespor, Yerkesikspor, Muğla Özpisispor, Fethiye Günlükbaşıspor, Karaçulhaspor, Muğla Menteşegücüspor takımları yer aldı.

Ligin A grubunda oynadığı 12 müsabakada attığı 59 gole karşılık kalesinde 10 gol gören ve 33 puan toplayan Milas Belediye Beçin Gençlikspor ile B grubunda oynadığı 14 müsabakada attığı 32 gole karşılık kalesinde 7 gol gören Muğla Düğerek Güneşspor takımları şampiyon oldu. Buna göre, Milas Belediye Beçin Gençlikspor ve Muğla Düğerek Güneşspor takımları gelecek yıl Muğla Süper Amatör Kümede yer alacak.

Öte yandan ligden düşerek önümüzdeki sezon 2. Amatör kümede yer alacak takımlar da belli oldu. A grubunda Bodrum Konacıkspor ile B grubunda yer alan Muğla Menteşegücüspor takımları Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’ye düştü.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.