Bisiklet kursunun ilk mezunları

Bisiklet kursunun ilk mezunları
Fethiye Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destek leme Derneği işbirliğin de gerçekleştirilen bisiklet kurslarının ilk mezunları, sertifikalarını aldılar. Fethiye Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleşen sertifika törenine...

Fethiye Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destek leme Derneği işbirliğin de gerçekleştirilen bisiklet kurslarının ilk mezunları, sertifikalarını aldılar. Fethiye Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleşen sertifika törenine katılan Başkan Saatcı, kadınlar la ilgili gerçekleştirdik leri projelerin kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, “Her ne kadar şimdi dil sürçmesi ile ‘büyükşehir yaptı’ deseler de, Türkiye’de belediye eliyle yapılan, dördüncü ya da beşinci Kadın Konuk Evi Belediyemiz tarafından yapılmıştır” dedi. Başkan Saatcı tüm kursiyerleri de başarılarından dolayı kutladı.

Bisiklet yollarının yapımından sonra bisiklet kursuyla ilgili Başkan Saatcı’ya bisiklet kursu talebi geldiğini ve Başkanın talimatıyla kurs için hemen gerekli duyuruları yaptıklarını ifade eden Trafik Hizmetleri Sorumlusu Fikret Kaynak, Muğla’daki bisiklet eğitimlerinin ardından Fethiye’de çalışmalara başlandığını, Trafik Eğitim Parkı’nda güzel bir kurs dönemi yaşadıklarını söyledi.

İçerisinde kadının el atıp da başarıya ulaşmayan hiçbir işin olmadığını ifade eden Başkan Saatcı, “Ama sosyal ama siyasi ama ticari hayatımızda kadınlar ne kadar etkili olursa, hem gelişmişlik endeksimiz büyüyecek hem de biz erkekler kendimize daha çok çeki düzen veriyoruz. Fethiye Belediyesi’nin ilk kadın meclis üyesini 1999 yılında göreve geldiğimizde meclise girdiğinde, tüm erkeklere bir düzen gelmişti. Fethiye’de sosyal hayatta daha çok kadın arkadaşlarımız rol alıyor” dedi.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.