Bisiklet turunu tamamladılar

Bisiklet turunu tamamladılar
Milas Doğa Bisiklet Spor Kulübü MİDOBİS üyesi 3 sporcu “Bisiklet oyuncak değildir” sloganı ile başlattıkla rı 24 saatlik 245 km'lik Milas Aydın turunu başarıyla tamamlayarak, Milas'a döndüler.Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen...

Milas Doğa Bisiklet Spor Kulübü MİDOBİS üyesi 3 sporcu “Bisiklet oyuncak değildir” sloganı ile başlattıkla rı 24 saatlik 245 km'lik Milas Aydın turunu başarıyla tamamlayarak, Milas'a döndüler.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Aydın Milas Bisiklet turuna katılan MİDOBİS üyeleri Serdar Murat Sarı, Cenk Sobucalı ve Hüseyin Altaş tur sonrası yaptıkları ortak açıklama ile Milas'ta ulaşım aracı olarak Bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekmek hedefi ile Milas Aydın Bisiklet turunu gerçekleştirdiklerini belirttiler.

MİDOBİS üyesi sporcular Milas Aydın Bisiklet turunu sadece 7 saatlik bir dinlenmeyle tamamladıklarını söyleyerek, geçen sene yapılan bu parkurun başarıyla tamamlan masının tesadüf olmadığını, insanların istedikleri takdirde başaramayacakları hiçbir şeyin bulunmadığını ifade ettiler.

Sağlıklı bir yaşam adına Bisiklet kullanmanın önemini de vurgulayan sporcular “Gün geçtikçe araç trafiği şehirlerde içinden çıkılmaz bir hal alıyor” diyerek bisiklet kullanımının önemini dile getirdiler.

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.