Bitmeyen su kesintisi bezdirdi

Bitmeyen su kesintisi bezdirdi
***Muğla’nın Menteşe ilçesinde uzun süredir yaşanan su kesintileri vatandaşın canını sıktı. Gün aşırı farklı sebeplerden suların kesilmesi vatandaşa...

***Muğla’nın Menteşe ilçesinde uzun süredir yaşanan su kesintileri vatandaşın canını sıktı. Gün aşırı farklı sebeplerden suların kesilmesi vatandaşa “suya hasret kaldık” dedirtti. Sıcak havaların yanı sıra panemi döneminde bu kesintiler dolayısıyla zorlandıklarını belirten vatandaşlar, yakın zamanda bu soruna bir çözüm bulunmasını istedi.

***Su kesilme saatlerini takip ettiklerini dile getiren bir vatandaş, “Orhaniye mahallesinde oturuyorsanız ve sabah işe gidecekseniz saat gece 12’den önce duş almalısınız” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde uzun süredir yaşanan ve gün aşırı farklı sebeplerden su kesintisi yaşanıyor. Duruma isyan eden vatandaşlar, “her gün başka bir sorun ile su kesiyorlar” dedi. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ)’den her gün arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacağına dair mesaj aldığını belirten vatandaşlar, arızaların ne zaman biteceğini merak ediyor.

Yaşanan su kesintilerinin artık can sıkıcı boyuta geldiğini söyleyen bir vatandaş, “Artık gün aşırı yaşanan bu kesintileri canımızdan bezdirdi. Havalar bu kadar sıcak ve pandemi varken gün aşırı olan bu kesintide neyin nesi. Bu dönemde gerçekten zorlanıyoruz. İşimize gücümüze bakamaz olduk. Orhaniye mahallesinde genellikle gece 12 de kesiliyor sular. Geçen gün misafirlerim varken saat 12 ye 10 kala benim duş almam diyerek misafirlerimin yanından kalktım. İnsanları bu duruma düşürmek ayıptır artık ya. Yani diyeceğim o ki Orhaniye mahallesinde oturuyorsanız ve sabah işe gidecekseniz saat gece 12’den önce duş almalısınız.  Çoluğumuz, çocuğumuz valla artık mağdur olma derecesine geldik. MUSKİ’yi arıyoruz bilgi almak için. Operatörler dövecek gibi konuşuyor. Arkadaşım sormak benim en doğal hakkım. Hep bir arıza var. Bir türlü bitemedi o arızalar. Kesinti diye mesaj atıyorlar. Atmasınlar. Zaten mesajdan 1 saat önce kesiliyor sular. Yetkililerin biran önce yaşanan bu sıkıntıya çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum