Bodrum Anlattı, Onlar Dinledi…

Bodrum Anlattı, Onlar Dinledi…
İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ortak yürüttüğü hizmet projesi olan “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” sloganıyla yola çıkan proje otobüsü, İYİ Parti Bodrum İlçe...

İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ortak yürüttüğü hizmet projesi olan “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” sloganıyla yola çıkan proje otobüsü, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Bodrumlularla bir araya geldi. İYİ Parti yöneticileri, Bodrum Belediye Meydanında vatandaşlarla buluşarak, dertlerini dinlediler.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Genel İdare Kurulu ve Üyesi Sinem Uludamar, İyi Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de aralarında bulunduğu partililer, kurulan stantlarda vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mehmet Tosun; “Aracısız, doğrudan Bodrumlu hemşehrilerimizin sorunlarını dinliyoruz”

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun; “Bugün İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” projesi kapsamında Bodrumda, siz değerli hemşehrilerimizle birlikteyiz. Hepinizin malumu proje kapsamında 28 Şubat’tan itibaren Anadolu’dayız. Şuana kadar 10’a yakın ili ve 20’nin üzerinde ilçeyi dolaşmış vaziyetteyiz. Şuanda da “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Projesinin Muğla ayağında ilçelerimizi geziyoruz. Seydikemer’den başladık, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Datça, Marmaris, Ula ve şimdi ise Bodrum Yarımadasındayız. 3 gün boyunca proje otobüsümüz ve aynı zamanda İYİ Partili yöneticilerimiz, Bodrumlu hemşehrilerimizi dinleyecekler. Bugün Bodrum Belediye Meydanındayız. Bize bu alanı tahsis ettikleri için İlçe ve Büyükşehir Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz. Proje kapsamında yarın Turgutreis Mahallemizde olacağız, ertesi gün Karaova’da olacağız ve öğleden sonra ise Yalıkavak Mahallemizde vatandaşlarımızı dinledikten sonra proje otobüsümüz, buradan Milas’a hareket ederek Milaslı vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Bu organizasyonda emeği geçen başta İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanımız Mehmet Onur Şahbaz olmak üzere İlçe Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Bodrumlu İYİ Parti üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Proje otobüsümüz 3 gün boyunca aracısız, doğrudan Bodrumlu hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyeceğiz ve bunları da İYİ Parti Genel Merkezimizin politikalarına aktaracağız.”

Ayrıca İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, 19 Nisan tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muğla ziyaretine tüm Bodrumluları da davet etti.

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.