Bodrum Belediyesi tedbirlerini duyurdu

Bodrum Belediyesi tedbirlerini duyurdu
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Korona virüsü ile ilgili sürecin turizm sektörünü olumsuz etkileyeceği yönünde tedirginlik yaşayan Bodrum esnafına...

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Korona virüsü ile ilgili sürecin turizm sektörünü olumsuz etkileyeceği yönünde tedirginlik yaşayan Bodrum esnafına da bir mesaj göndererek, “Süreç içinde esnafımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye’nin salgın hastalıklar riskini en aza indirmek amacıyla aldığı tedbirler duyuruldu. Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum esnafına da bir mesaj göndererek, “Süreç içinde esnafımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Sağlık Bakanlığı, 11 Mart 2020 tarihi itibariyle ülkemizde COVİD-19 (Korona virüsü) saptandığını tüm kamuoyuna açıklamıştır. Bu kapsamda Bodrum Belediyesi olarak, kentimizde bir takım önlemler alınmıştır. Öncelikle, organizasyonu Belediyemiz tarafından yapılan festivaller ile Belediyemize ait kültür merkezleri de dahil tüm kapalı alanlardaki konser, söyleşi ve açılış gibi etkinlikler 1 Mayıs 2020 tarihine kadar iptal edilmiştir. Belediyemizin idari hizmet binalarında, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamusal alanlarda, kültür merkezlerimizde, kafeteryalarımızda ve pazaryerlerinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları başlatılacaktır.  İdari binalarımızda, personelimize ve vatandaşlarımıza daha hijyenik bir çevre sağlayabilmek amacıyla el dezenfeksiyon üniteleri yerleştirilmiştir.  Toplu taşıma araçlarında da önlemlerimizi sıklaştırıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi, otogar, toplu taşıma araçları ve ödeme noktalarında rutin olarak yaptığı dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını artırdı. Bodrum Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları da ekiplerimiz tarafından baştan aşağı temizlenerek, dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi. Salgın hastalık riskini en aza indirmek amacıyla bu uygulamalar sıklaştırılarak sürdürülecektir.”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Korona virüsü ile ilgili sürecin turizm sektörünü olumsuz etkileyeceği yönünde tedirginlik yaşayan Bodrum esnafına da bir mesaj gönderdi. Yaşanabilecek sıkıntı ve zorluklara rağmen üretim ve hizmet gayretinden vazgeçmeyen esnafa her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Aras, Belediye’nin kendi imkanları çerçevesinde zaman içinde gerekli tedbirleri alacağını ve gerektiği taktirde esnafımıza destek olacak bazı düzenlemelere gidilebileceğini açıkladı.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.