Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor

Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor
AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, Bodrum Devlet Hastanesi’nin, resmi yer teslim raporunu hazırlama çalışması yapıldığını ve inşaatın en yakın...

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, Bodrum Devlet Hastanesi’nin, resmi yer teslim raporunu hazırlama çalışması yapıldığını ve inşaatın en yakın zamanda başlayacağını açıkladı.

Neval Çolak

Bodrum Devlet Hastanesi’nin ihale sürecinin resmi olarak tamamlanması için gerekli resmi işlem ve araştırmaların yapıldığını açıklayan AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, inşaatın en yakın zaman tekrardan başlayacağını açıkladı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklama şöyle:

“21 Mayıs 2020 tarihinde Bodrum Devlet Hastanesi’nin ihalesi yeniden yapılmış ve inşa süreci başlamıştı. 21 Mayıs’tan bu yana geçen sürede ihale sürecinin resmi olarak tamamlanması için gereken bir takım resmi işlemler ve araştırmalar yapıldı. Bugün Muğla İl Sağlık Müdürümüz Sayın İskender Gencer, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Oğuz Şahin ve teknik ekip ile birlikte yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak resmi yer teslim raporunu hazırlama çalışmasını gerçekleştirdik.Hepimizin ortak sorunu olan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı, artık yeniden çok kısa bir süre içinde başlayacaktır. Siz değerli Bodrumluların bu konuda ki hassas yaklaşımlarınızı ve eleştirilerinizi çok önemsiyoruz ve sizlere teşekkür ediyoruz.Yeni Bodrum Devlet Hastanesi ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere duyuracağımızın ve hastanemizin Bodrum’a en kısa sürede kazandırılması için sizlerle birlikte takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.”

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.