Bodrum Esnafının Sorunları Görüşüldü

Bodrum Esnafının Sorunları Görüşüldü
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız,...

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez’i ziyaret etti. Bodrum’daki esnaf ve sanatkârla bir araya gelinen toplantıda şoför esnafların sorunları görüşüldü.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez’i makamında ziyaret etti. Bodrum’daki esnaf ve sanatkârlar ile mal sahibi şoför esnafların sorunları görüşüldü.

Toplantıya Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez ve Bodrum’daki esnaflar katıldı.

Bodrum’daki esnaf ve sanatkârla bir araya gelinen toplantıda şoför esnafların sorunları görüşüldü.

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.