Bodrum Gazeteciler Cemiyeti'nden Tamer Mandalinci'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti'nden Tamer Mandalinci'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Bodrum Gazeteciler Cemiyeti'nden (BGC) Tamer Mandalinci'ye Hayırlı Olsun ZiyaretiBodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu ve üyeleri, 31 Mart 2023 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda Bodrum Belediye Başkanı seçilen Tamer Mandalinci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret, Bodrum Belediye Başkanlık makamında gerçekleşti. BGC Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ayhan, Başkan Yardımcısı Ali Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Turan, Fırat Akay, Baran Akcan ve Onursal Başkan Zeki Özkeskin ile cemiyet üyeleri, ziyarette Mandalinci'yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Mandalinci ve Ayhan, yerel seçimler ve sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Cemiyet üyeleri de Bodrum Yarımadası'nın bazı bölgelerinde ihtiyaç duyulan çalışmalar ve kamuoyunun talepleri hakkında Başkan Mandalinci'ye bilgiler verdiler.

BGC Başkanı Eren Ayhan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Seçim çalışmaları oldukça yoğun geçti. Biz de seçim süreci boyunca her gün sahada görevimizin başındaydık. Oldukça hareketli bir seçim çalışmasını geride bıraktık. Bizler Bodrum'da görev yapan gazeteciler olarak hep, birlik ve beraberlikten yana bir tutum içerisinde olmak istiyoruz. Bu nedenle de cemiyetimizi kurduk. Aramıza yeni katılan üyelerimiz de var. Bizler bu mesleği severek yapıyoruz. İyinin ve doğrunun yanında olmaya devam edeceğiz. Tamer Mandalinci başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz."

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise BGC üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Cemiyet üyelerinin hepsi sahada gördüğümüz gazeteciler. Her birisini tanıyorum. Meslek kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde olması çok önemli. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları bitti ve biz görevimizin başındayız. Şu anda ziyaretleri kabul etmeye devam ediyorum ancak ben sahada olmak istiyorum. Bu nedenle önümüzdeki günlerden itibaren Bodrumlu vatandaşlarımız beni hep sahada görecekler. Belediye başkanlığı bunu gerektirir. Ben koltukta oturmaya değil, çalışmaya geldim."

Ziyaret, BGC üyeleri ve Başkan Tamer Mandalinci'nin belediye binası önünde poz vermeleriyle sona erdi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.