Bodrum Yeni Hastane

Bodrum Yeni Hastane
AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün Sağlık Bakanlığı nezdinde girişim ve çalışmaları neticesinde 2 yıldır bekleyen Bodrum...

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün Sağlık Bakanlığı nezdinde girişim ve çalışmaları neticesinde 2 yıldır bekleyen Bodrum Devlet Hastanesi projesi Aralık ayı içerisinde onaylanmıştı. Bodrum Devlet Hastanesi’nin ihalesi 1 Şubat 2016 tarihinde yapıldı. Ak Parti Muğla Mİlletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün takipçisi olduğu devlet hastanesi yapım süreci ile ilgili ihale süreci tamamlandı. İçinde banyo ve lavobası bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek hastane, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile Muğla’ya ve Muğlalı hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Mevcut arsası inşaat alanı sınırlarına ulaştığı için genişleyemeyen ve yeni blok inşaatı eklenemeyen mevcut devlet hastanesi için yeni bina yapımı gündeme gelmişti. Arsa araştırması tamamlandıktan sonra Konacık Beldesinde bulunan 680, 681, 684 parsellerin kadastro çalışmaları yapılarak hazine adına tescil ettirildi. Tek parsel haline getirilen 167 ada 2 parselde kayıtlı 49.945,01 m² büyüklüğündeki taşınmaz Sağlık Bakanlığı’na tahsis edidi. Sağlık Bakanlığı’nca yeni hastane binası projelendirildi. Buna göre hastane yaklaşık 6.200 m²’lik oturum alanına sahip olacak. Hastanenin kapalı alanı 27.025, 72 m²’ olarak belirlendi.

“BODRUM’A HAYIRLI OLSUN”

İhalenin yapılmasının ardından İtiraz ve komisyon kararının yaklaşık bir ay sonra tamamlanacağını ifade eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şu sözlere yer verdi “ihalenin kimlere verildiği ve ne şekilde olduğu konusuna daha detaylı bilgiye yaklaşık 1 ay sonra sahip olacağız. Ben şimdiden herkes için ve Bodrum için hayırlı olmasını diliyorum. 150 Yataklı yeni bir hastanemiz var. Bu hastane ile ilgilide uzun süren bir çalışmamız oldu. Ben buradan özellikle her iki vekilime de teşekkür ediyorum konunun takipçisi oldukları için. Bizlerde burada sonuna kadar hastanemizin tamamlanması ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.