Bodrum Masterler:1 Milasspor Masterlar:0

Bodrum Masterler:1 Milasspor Masterlar:0
13 -14 Ekim tarihinde başlayacak olan Ege Bölgesi Masterler Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan geçen senenin lig üçüncüsü Milasspor Masterlar Futbol takımı 18 Eylül Çarşamba günü Bodrum Göltükbükü Sahası’nda oynadığı...

13 -14 Ekim tarihinde başlayacak olan Ege Bölgesi Masterler Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan geçen senenin lig üçüncüsü Milasspor Masterlar Futbol takımı 18 Eylül Çarşamba günü Bodrum Göltükbükü Sahası’nda oynadığı hazırlık maçında Bodrum Masterlar 2 Takımına 1-0 yenildi.

Her iki takımında farklı on birlerle çıktıkları müsabakada ilk yarıda atak ve baskılı oynayan taraf ilçemiz takımı oldu. Girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamayan Milasspor Masterlar Takımı, Ramazan Akkoyun’un direkten dönen topu ile galibiyeti kaçırdı.

Hasan Ali Arıkan’ın Teknik Sorumluluğunu üstlendiği Maradona Fuat’ın yardımcı antrenörlüğünü yaptığı ve Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterları karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir on birle başladı.

Maçın ikinci yarısında zaman zaman etkili ataklar yapan Bodrum takımı savunma hatasından yararlanarak golü atan taraf oldu. Özcan Alpgiray ile çok net bir gol pozisyonundan yararlanamayan Milasspor Masterlarının bir şutu yine direkten döndü.

7 Ekim Pazar günü Güllük Sahası’nda ilçemizin Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı Yeni Milasspor’un sezon açılışı töreninde Didimspor Masterları ile bir hazırlık maçı daha yapacak olan Milasspor Masterlerında bu seneki yeni hedef yine ilk üç içinde olmak ve Antalya Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası’nda ilçemizi temsil etmek olarak belirlendi.

Kadrosunda Mehmet Kabak, Nedim Bardakçı, Kemal Aydeniz, Ali Akın Çilek gibi profesyonel lig tecrübesi yaşamış futbolcuları olan Milasspor Masterlerı geçtiğimiz sezon ilk kez katıldıkları Ege Bölgesi Masterlar Ligi’nde ligi üçüncü sırada tamamlayarak Antalya’da yapılan Türkiye Masterlar Futbol Şampiyonası’nda ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmiş ve çeyrek finale kadar yükselmişti.

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.