Bodrum Mızıkacılarından polise taziye ziyareti

Bodrum Mızıkacılarından polise taziye ziyareti
Bodrum’da yaşayan müzisyenlerden oluşan bir grup, 10 Aralık günü İstanbul Beşiktaş Şehitler Tepesi'nde polise yönelik yapılan terör saldırısı nedeniyle...

Bodrum’da yaşayan müzisyenlerden oluşan bir grup, 10 Aralık günü İstanbul Beşiktaş Şehitler Tepesi'nde polise yönelik yapılan terör saldırısı nedeniyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Kendilerine Bodrum Mızıkacıları adını veren gurup adına, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’a taziye ziyaretinde bulundu. Gurup adına Zafer Baykal bir açıklama yaparak “Emniyet mensuplarımızı daha güzel bir olay için ziyaret etmek isterdik. Şehit polis ailelerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. “ dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Candaş’ta yapılan taziye ziyaret nedeniyle Bodrum da yaşayan müzisyenlere çok teşekkür ettiğini ifade etti. Emniyet Müdürü Candaş, toplum olarak Emniyet teşkilatına, toplumun her kesiminden, her yaştan insanların akın akın emniyete gelerek taziye ziyareti de bulunduğunu, kendilerini kucaklayarak destek olduklarını söyleyerek, “ bu kucaklaşma, acılarımızı azalttı, bizleri motive etti. “dedi.

Aralarında Hurşit Yenigün, Şekir Öner Günhan, Selçuk Alagöz, Zafer Baykal, Nesrin Körükçü, Aysun Ercan, Serpil Benay‘ın da yer aldığı Bodrum Mızıkacıları daha sonra ilçe Emniyet Müdür Can Candaş ile bir anı fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.