Bodrum Ticaret Odası Güven Tazeledi

Bodrum Ticaret Odası Güven Tazeledi
Bodrum Ticaret Odası 2018-2022 dönemi Organ Seçimleri tamamlandı. Sonuçlar neticesinde Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yeniden seçilmiş oldu.Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı,...

Bodrum Ticaret Odası 2018-2022 dönemi Organ Seçimleri tamamlandı. Sonuçlar neticesinde Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yeniden seçilmiş oldu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri 6 Nisan Cuma günü gerçekleşen seçim sonucunda belirlendi. Yeni hizmet Binasında İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçim sonucunda MahmutSerdar Kocadon dördüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Mahmut Serdar Kocadon Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

6 Nisan seçiminin ardından Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İbrahim Akkaya, Mustafa Güneri, Mehmet Ayaz, Deniz Eyinç, Alper Özşeker, Atilla Serttaş, Erdem Ağan ve Fatih EfeYönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Arif Ceylan Satı, Ufuk Gürül, Mahmut Özgür Yağcı, Hakan Kocair, İzzet Göksel Esen, Sinan Cingöz, Şenel Tuncer ve Engin Başol oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel kurul Delegeleri ise İbrahim Akkaya, Murat Pahna, Hakan Kocair, Toros Demirdöven, Deniz Eyinç ve Ufuk Gürül’den oluştu. Disiplin Kurulunda ise Mazhar Vardar, Ahmet Biçer, Zeki Köylü, Abdurrahman Deda, Hamdi Erdoğan ve Kerim Cangır yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Meclis Başkan ve Yardımcılarının seçilmesinin ardından yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti: “Üyelerimiz bizim çalışmalarımızı takdir ederek bizleri bu göreve layık gördü. Bizler Bodrumumuzun ve memleketimizin yararlarını ön planda tutarak kaldığımız yerden çalışmaya devam ediyoruz. 2018-2023 stratejik planımız da bu süreçte bitmek üzere. Bölgemizde öncü rol üstlenmek için çaba sarf etmeyedevam edeceğiz. Yeni dönemi bölge ekonomisindeki sorunları paydaşlarla ortaklaşa çözmek için fırsat olarak görüyoruz. TOBB’un dijital dönüşüm projelerine uyum sağlıyoruz ve onların bir parçası olmaya devam diyoruz.Çoğrafi işaret,patent gibi projeler için de çalışmalar sürecektir. Çevre konusunda ise projelerimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bunlar gibi daha nice üyelerimize layık çalışmalar yapacağımıza inancım tamdır.”.

Tekrar seçildikleri için çok mutlu olduklarının da altını çizen BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, “Bu dönemde Meclis üyelerimiz arasında genç arkadaşlarımızı da görüyoruz, bu bizi çok sevindiriyor. Bodrum tutkunu gençlerimiz ve Meclis Üyelerimizle çalışmaya devam. 9 Nisan seçim sonuçları için Sayın İlhan Ersan’ı ve diğer çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 41. Yılına giren Odamızda bize yeniden güven gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Konuşmaların ardından yeni Meclis Üyeleri kendilerini tanıttı ve sonrasında Meclis Bakanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç ve Atilla Serttaş gelecek dönem öngörülerini açıkladılar.

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.