Bodrum Turkuaz Spor Kulübü destek bekliyor

Bodrum Turkuaz Spor Kulübü destek bekliyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2016 yılında kurulan ve şuanda 1. Amatör Ligde mücadele eden Bodrum Turkuaz Spor Kulübü destek bekliyor. Kulüp Başkanı Sercan...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2016 yılında kurulan ve şuanda 1. Amatör Ligde mücadele eden Bodrum Turkuaz Spor Kulübü destek bekliyor. Kulüp Başkanı Sercan Çetin, “Genç ağırlıklı kadromuz var. Erken sahaya indik ve hedefimiz şampiyonluk oldu. Geçen yıl olduğu gibi tesadüf olmadığını oynayacağımız futbolla tüm kamuoyuna göstereceğiz” dedi.

Spor Servisi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2016 yılında kurulan, şuanda 1. Amatör Ligde oynayan Bodrum Turkuaz Spor Kulübü destek bekliyor. Kulüp Başkanı Sercan Çetin, takıma destek beklediklerini söyleyerek, “Erken sahaya indik ve hedefimiz şampiyonluk oldu. Bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Sercan Çetin, “Öncelikle spor kardeşliktir. Fair Play çerçevesinde müsabaka oynanmalı. Genç ağırlıklı kadromuz var. Erken sahaya indik ve hedefimiz şampiyonluk oldu. Geçen yıl olduğu gibi tesadüf olmadığını oynayacağımız futbolla tüm kamuoyuna göstereceğiz. Kulübümüzün ilerleyen yıllarda profesyonel liglerde boy göstereceğinden şüphem yoktur” dedi.

Öte yandan Başkan Çetin, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın önemine değinerek, "Futbolun içinden gelen bir başkan olarak gençlerimizi uyuşturucudan, alkolden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için futbola yönelmesini sağlamak tek amacımızdır” dedi.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.