Bodrum yarış severleri ağırlamaya hazırlanıyor

Bodrum yarış severleri ağırlamaya hazırlanıyor
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED’in katkıları ve Bodrum Belediyesinin desteğiyle TransAnatolia Spor Organizasyonu tarafından düzenlenen Rally Halikarnassos, 29 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşecek.TransAnatolia...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED’in katkıları ve Bodrum Belediyesinin desteğiyle TransAnatolia Spor Organizasyonu tarafından düzenlenen Rally Halikarnassos, 29 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşecek.

TransAnatolia Spor Organizasyonu tarafından düzenlenen Rally Halikarnassos, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED’in katkıları ve Bodrum Belediyesinin desteğiyle29 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşecek.

2017 yılından bu yana yarış severleri Bodrum’da ağırlayan ve sezonun ilk Baja yarışı

olma özelliğini taşıyan Rally Halikarnassos, bu yıl 29 Nisan-2 Mayıs tarihleri

arasında gerçekleşecek.

Doğanın cömert davrandığı Bodrum’un güzellikleri, bir yanda zorlu parkurları ile Rally Halikarnassos katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatacak. Otomobil, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde Ralli ve Raid olarak iki ayrı sınıfta gerçekleşecek yarışta yarışçılar, zorlu parkurlar ve özel etaplarda macera dolu dört gün geçirecekler. Yarışla ilgili görüşlerini dile getiren TransAnatolia Genel Koordinatörü Burak Büyükpınar, “geçtiğimiz yıl salgın nedeniyle gerçekleştiremediğimiz Rally Halikarnassos’u bu yıl üçüncü kez gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sezonun ilk Baja yarışı olma özelliğini taşıyan ve Bodrum'dan başlayarak Muğla’nın farklı noktalarında devam edecek yaklaşık 400 kilometrelik bir etapta gerçekleşecek yarışta kıyasıya bir mücadele yaşanmasını bekliyoruz.” dedi.

29 Nisan Perşembe günü idari ve teknik kontrollerin ardından yapılacak seremonik startla başlayacak yarış, 2 Mayıs Pazar günü sona erecek. Rally Halikarnassos’un finish ve kupa töreni Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.