Bodrum’a Gınger’li Jandarma

Bodrum’a Gınger’li Jandarma
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Muğla’da jandarma ekipleri sahil beldelerinde denetimlere Gınger ile çıkacak. Muğla il Jandarma...

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Muğla’da jandarma ekipleri sahil beldelerinde denetimlere Gınger ile çıkacak. Muğla il Jandarma Komutanlığına teslim edilen 28 adet Gınger gözde turizm merkezleri Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde kullanılacak.

Türkiye genelinde sadece Antalya, Muğla ve İstanbul Jandarmasına dağıtımı yapılan Gınger elektrikli bisikletler Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtımı yapılıyor. Turizmin yoğun olarak yaşandığı ve Jandarmanın sorumluluk alanında yer alan bölgelerde hem çevre dostu, hem de jandarmanın gülümseyen yüzünün topluma yansıtılması amacını taşıyan uygulamada Türkiye genelinde en fazla dağıtımı yapılan ilin Muğla olduğu öğrenildi. 28 adet Gınger elektrikli bisikletler 7/24 hizmet vereceği açıklanırken, elektrikli bisikletin tek şarj ile saatte 10 km hız ile 70 kilometre yol kat ettiği açıklandı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı emrine verilen 28 adet Gınger elektrik bisiklet ile devriye hizmeti veren jandarmanın olası olaylara hem daha çabuk müdahale etmesi, hem de toplumla iç içe olması açısından önemli olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 2181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.