Bodrum’da kaçak içki ele geçirildi

Bodrum’da kaçak içki ele geçirildi
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, turizm sezonuna hazırlık yapan içki kaçakçılarına yönelik...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, turizm sezonuna hazırlık yapan içki kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Olayla ilgili 4 kişi yakalanarak mahkemeye sevk edildi.

Geçmiş dönemlerde hakkında gümrük kaçakçılığı suçundan işlem yapılan A.K. isimli şahsın yine aynı suçu işlediği, temin ettiği kaçak içkileri Bodrum’da pazarladığı tespit edildi. Polisin 11 ay sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Bodrum ve Adana’da düzenlenen operasyonda A.K., A.T., H.I. ve V.K. gözaltına alındı. Ayrıca suç organizasyonu içerisinde olduğu iddia edilen E.K.’ninse Marmaris’te gümrük kaçakçılığına yönelik operasyonda tutuklandığı öğrenildi.

Operasyonda 9 bin 259 şişe sahte içki, 1000 litrelik bidonlara doldurulmuş sahte içki, 771 litre etil alkol, 625 litre metil alkol, çok sayıda TPDDK bandrolu, fatura ve ticari faliyetlerin yazıldığı ajanda ile not kâğıtları ele geçirildi.

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.