Bodrum’da kaçak içki operasyonu

Bodrum’da kaçak içki operasyonu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri bayram tatili öncesi 213 eğlence merkezinde kaçak ve sahte içki denetimi yaptı. Denetimler sırasında bin...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri bayram tatili öncesi 213 eğlence merkezinde kaçak ve sahte içki denetimi yaptı. Denetimler sırasında bin 80 şişe kaçak içki elegeçirildi. Polis ekipleri üç gün önceki denetimlerde 790 litre sahte votka ele geçirmişti.

Muğla’da Ramazan bayramı öncesi bayram yoğunluğunun yaşanacağı Marmaris, Fethiye ve Bodrum gibi ünlü turizm bölgelerinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçak içki denetimi gerçekleştirildi. Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; adli makamlardan alınan kararlar doğrultusunda Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçeleri başta olmak üzere önemli turizm merkezlerinde, BÜİS Bandrol Ürün İzleme Sistemi (BÜİS) cihazı ile yapılan denetimler sonucunda; Alkollü içki satışı ve sunumu yapan 213 işletme denetime denetlendi. Denetimlerde kaçak içki satışı yaptığı tespit edilen 7 işletme ile alkol satış belgesi olmayan 9 işletme tespit edildi. Bu işletmeler hakkında yasal işlem başlatılırken, Bin 80 şişe içkiye el konuldu.

Polis ekipleri geçtiğimiz günlerde eğlence merkezlerinde denetim yapmış 790 litre sahte votka ele geçirmişlerdi.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.