Bodrum’da korkunç cinayet

Bodrum’da korkunç cinayet
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kendisinden iki gündür haber alınamayan Mustafa Coşkun(56) otomobilinde ölü bulundu. Bilekleri ve boğazı kesilmiş olan Mustafa...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kendisinden iki gündür haber alınamayan Mustafa Coşkun(56) otomobilinde ölü bulundu. Bilekleri ve boğazı kesilmiş olan Mustafa Coşkun’un katil ya da katillerinin bulunması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kumbahçe Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü Barlar Sokağı'ndaki Berk Balık Restoran'ın işletmeciliğini yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Coşkun, geçen cumartesi günü sabahı işe gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. İşe gitmeyen ve cep telefonundan da kendisine ulaşılamayan Coşkun'un eşi Aylin Coşkun, meraklanarak polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine arama- kurtarma çalışması başlatıldı.

Ancak öğle saatlerinde üzücü haber geldi. Bir çoban, yol kenarında park halindeki bir otomobilde Coşkun'ın bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış haldeki cesedini buldu.

Bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu belirtilen Coşkun'un ölümü ilçede üzüntü yarattı. Coşkun'un ölümüyle ilgili 6 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Çoşkun'ın cesedi otopsiye kaldırıldı. Ayrıca olay yerinde bulunan bıçağa ise incelenmek üzere el konuldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.