Bodrum’da uluslararası uçuşlar başladı

Bodrum’da uluslararası uçuşlar başladı
Milas-Bodrum Havalimanı, seyahat kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından planlanan ilk uluslararası uçuş kafilesini karşıladı. Yurt içi uçuşlar...

Milas-Bodrum Havalimanı, seyahat kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından planlanan ilk uluslararası uçuş kafilesini karşıladı. Yurt içi uçuşlar 4 Haziran’dan bu yana sorunsuz devam ediyor.

Aykut Kurt

Milas-Bodrum Havalimanı, COVID-19 salgını nedeniyle Mart ayında gerçekleştirilen seyahat kısıtlamalarından bu yana ilk uluslararası uçuşu Almanya’nın Hannover kentinden gerçekleşti. Uçuş kafilesi havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Bodrum’da uluslararası uçuşlar başladı

TAV Milas-Bodrum Operasyon Koordinatörü İclal Kayaoğlu, ′′Yolcuları ve uçak planlarını bir kez daha havalimanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Paydaşlarımızla yaptığımız kapsamlı önlemler sayesinde aybaşından beri yerli uçuşlar başarıyla devam ediyor. Uluslararası uçuşların artarak devam etmesini umuyor ve dünyanın her yerinden daha fazla misafir ağırlamak için sabırsızlanıyoruz "dedi.

Sunexpress 'in yanı sıra Corendon ve Edelweiss havayollarının önümüzdeki günlerde birçok Avrupa destinasyonundan Bodrum'a direkt uçuş düzenlemesi bekleniyor. Öte yandan; yurt içi uçuşlar 4 Haziran’dan bu yana sorunsuz devam ediyor.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.