BODRUMLU REHBERLER  MİLAS’I GEZDİ

BODRUMLU REHBERLER  MİLAS’I GEZDİ
Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Muğla Turist Rehberleri Odası (MUTRO) işbirliğinde Bodrum’da ikamet eden 22 üye, yeni rotalar hakkında bilgi edinmek ve turizm hareketliliğini çeşitlendirmek amacıyla ilk olarak Milas...

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Muğla Turist Rehberleri Odası (MUTRO) işbirliğinde Bodrum’da ikamet eden 22 üye, yeni rotalar hakkında bilgi edinmek ve turizm hareketliliğini çeşitlendirmek amacıyla ilk olarak Milas Uzunyuva Hekatomnos Müzesine ardından Kapıkırı Heraklia bölgesine inceleme gezisi düzenledi.

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Muğla Turist Rehberleri Odası işbirliğinde Milas’ta bulunan Uzunyuva Hekatomnos Müzesine ardından Kapıkırı Heraklia bölgesine gezi düzenlendi. Yeni rotalar hakkında bilgi edinmek ve turizm hareketliliğini çeşitlendirmek amacıyla düzenlenen geziye Bodrum’da ikamet eden 22 üye katıldı.

Geziye; Kapıkırı bölgesinden Tamer Karabulut, Sunay Karamık ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Sorumlusu Erdal Şenel de eşlik etti.

Rehberler, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’ün kendilerine Muğla ve çevresindeki antik kent ve müzeler ile yürüyüş rotaları hakkında destek olduklarını ve bu işbirliğinden dolayı başta İl Müdürü Zekeriya Bingöl’e ve emeği geçen herkese minnettar olduklarını belirttiler.

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.