Bodrumspor Afyonkarahisar Kampının Birinci Etabını Tamamladı

Bodrumspor Afyonkarahisar Kampının  Birinci Etabını Tamamladı
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyonkarahisar kampının birinci etabını tamamladı.Sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Bodrum'da tamamlayan yeşil beyazlı ekip ardından 23 Temmuz'da Afyonkarahisar'da...
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyonkarahisar kampının birinci etabını tamamladı.
Sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Bodrum'da tamamlayan yeşil beyazlı ekip ardından 23 Temmuz'da Afyonkarahisar'da kampa girmişti. 14 Gün boyunca burada hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor, kamp süresince yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Afyonkarahisar kampını 2 etapta tamamlayacak yeşil beyazlılar 14 günlük birinci etap kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacaktı ancak son hazırlık maçı bölgede etkili olan sağanak yağış nedeniyle yarıda kaldı. İlk hazırlık karşılaşmasında 3. Lig ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor ile golsüz berabere kalan B.B.Bodrumspor, ikinci hazırlık karşılaşmasında ise 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a 2-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar son hazırlık karşılaşmasında ise 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşılaşlaştı ancak karşılaşma 1-1 devam ederken bölgede etkili olan dolu ve sağanak yağış nedeniyler maç 25. dakikada iptal edildi. B.B.Bodrumspor bu maçın ardından gerçekleştirdiği antrenman ile Afyonkarahisar kampının birinci etabını tamamladı.
B.B.Bodrumspor, Afyonkarahisar kampının ikinci etabı için 8 Ağustos Çarşamba günü topbaşı yapacak. Yeşil beyazlılar ikinci etap süresince de en az 3 hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.