Bodrumspor Cem Ekinci'yi Renklerine Bağladı

Bodrumspor Cem Ekinci'yi Renklerine Bağladı
2018 - 2019 Sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da transferler devam ediyor.B.B.Bodrumspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Cem Ekinci ile 2 yıllık...

2018 - 2019 Sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da transferler devam ediyor.

B.B.Bodrumspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Cem Ekinci ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1990 doğumlu oyuncu Almanya'da Nürnberg altyapısında yetiştikten sonra Almnaya'da farklı kulüplerde forma giydikten sonra Süper Lig ekibi Kayserispor'a transfer olmuştu. Daha sonra 2 yıl Eyüpspor'da forma giyen Ekinci, burada gösterdiği yüksek performans ile büyük dikkat çekerek Sakaryaspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor ile playoff final heyecanı yaşayan oyuncu her iki kanat ve forvette görev yapabiliyor. Sürati, sprinterliği ve çabukluğu ile göze çarpan oyuncu her iki ayağınıda kullanarak etkili olabiliyor.

Bu haber toplam 560 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.