Bodrumspor, Evkur Yeni Malatyaspor İle Eşleşti

Bodrumspor, Evkur Yeni  Malatyaspor İle Eşleşti
Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kura çekiminde Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor ile eşleşti.Bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 11.00’da başladı....

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kura çekiminde Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor ile eşleşti.

Bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 11.00’da başladı. Kura çekiminde, tarihinde ilk kez son 16 takım arasında kalarak kupaya devam eden tek 2. Lig ekibi olarak tarih yazan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Süper Lig ekiplerinden ligde 28 puanla 2’inci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor ile eşleşti.

Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki kura çekimi törenine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı kura çekimine Bodrum Belediyesi Bodrumspor yöneticisi Hüseyin Gözütok katılırken, ekranları başında kurayı izleyen Bodrumlular, kura çekimini heyecanla izledi. Yeşil beyazlı ekip ilk karşılaşmayı deplasmanda oynayacak.

5. Tur'u geçen 16 takımın katılacağı ve çift maç eleminasyon sisteminin uygulanacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak 2019 tarihlerinde, rövanşlar ise 22, 23 ve 24 Ocak 2019 tarihlerinde oynanacak.

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.