Bodrum’un Çağdaş Gençlerinden, Gazetecilere Teşekkür

Bodrum’un Çağdaş Gençlerinden, Gazetecilere Teşekkür
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi Gençlik Birimi,  ocak ayında gerçekleştirdiği dijital söyleşi etkinliklerine katılım gösteren gazetecilere dernek binasında pandemi önlemleri kapsamında düzenlenen...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi Gençlik Birimi,  ocak ayında gerçekleştirdiği dijital söyleşi etkinliklerine katılım gösteren gazetecilere dernek binasında pandemi önlemleri kapsamında düzenlenen sade bir törenle teşekkür belgesi takdim etti.

ÇYDD Bodrum gençleri, salgın önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği dijital buluşmalara katılan yerel gazetecilere teşekkür belgesi verdi. Online düzenlenen söyleşi etkinliklerine konuk olan gazeteciler Selda Öztürk ve Fatih Bozoğlu, dernek binasında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen etkinlikte, bir kez daha çağdaş gençlerle bir araya geldi.

ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, toplantıda yaptığı konuşmada çağdaş gençlerin pandemi döneminde değişik etkinlikler düzenleyerek hem birbirleriyle buluştuklarını hem de farklı konuklarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirtti. Saraçbaşı, “Programları düzenleyen gençlerimize ve çağdaş yaşama önem vererek bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 “KATLEDİLEN AYDINLARI ANDIKÇA, ONLARIN ÖĞRETTİKLERİNİ HATIRLIYORUZ”

Çağdaş Yaşam gençliğinin söyleşi konuğu olan gazeteci Selda Öztürk, Uğur Mumcu ve katledilen aydınların anıldığı programın kendisini çok etkilediğini belirterek “Yaşanan zorlukları, siyasi tarihimizi, sansür uygulamalarını günlük telaşımız içinde zaman zaman unutuyoruz. Gençlerle konuşurken, birdenbire o günleri, tarihimizi hatırlıyoruz. Daha çok kıymetini anlıyoruz özgürlüklerimizin, demokrasinin, cumhuriyetin. Her genç kuşak hem kendi geleceğini, hem de dünyanın geleceğini inşa eder. Sizin aydınlanmanız dünyanın aydınlanması, güzelleşmesi demek. Enerjiniz için, aklınız ve çabanız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

“ÇAĞDAŞ GENÇLER, KAN ÇİÇEKLERİ EKİLEN DAĞLARA, ŞEHİRLERE KAR ÇİÇEKLERİ GİBİ AÇILIYORLAR”

Gazeteci Fatih Bozoğlu ise konuşmasında “Gençlerimizi gördükçe mutlu oluyorum. Çünkü son dönemlerde kan çiçekleri ektiğimiz dağlara, şehirlere, kentlerde onlar kar çiçekleri gibi açılıyorlar. O nedenle geleceğe dair umutlarım artıyor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, ÇYDD Bodrum Gençlik Birimi üyesi gençler tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, Selda Öztürk ve Fatih Bozoğlu’na takdim edildi.

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.