BODTO HEYETİNDEN KAYMAKAM BAYAR’A ZİYARET

BODTO HEYETİNDEN KAYMAKAM BAYAR’A ZİYARET
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) heyeti Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Kocadon, “Bodrum Ticaret Odası olarak Sayın Kaymakamımıza projelerimizden ve faaliyetlerimizden bahsetme imkanı...

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) heyeti Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Kocadon, “Bodrum Ticaret Odası olarak Sayın Kaymakamımıza projelerimizden ve faaliyetlerimizden bahsetme imkanı yakaladık” dedi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Özşeker, Arif Ceylan Satı, Meclis Üyesi Atilla Serttaş ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Bayar’a yeni görevinde başarılarının devamını dileyen BODTO heyeti Bodrum’un ticari yapısı ve Oda faaliyetleri hakkında da kendisine bilgiler aktardı.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Kaymakam Bayar’ı tanımaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bodrum Kaymakamımız Sayın Bilgehan Bayar’a gösterdiği misafirperverlikten ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Kendisi ile işbirliği içerisinde Bodrumumuzuz yararına çalışmaya hazırız.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Kocadon ise, “Bodrum Ticaret Odası olarak Sayın Kaymakamımıza projelerimizden ve faaliyetlerimizden bahsetme imkanı yakaladık.” diyerek kendisine Bodrum ekonomisinin taşıyıcı sektörlerinden bahsetti ve gelecek günlerde ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.