BODTO, YANGINLARIN TURİZME ETKİLERİ DEĞERLENDİRDİ

BODTO, YANGINLARIN TURİZME ETKİLERİ DEĞERLENDİRDİ
Bodrum Titanic Otel Genel Müdürü Mert Aygün, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon ile Genel Müdür Aygün Bodrum yangınlarını ve bunun turizme etkilerini değerlendirdi.Başkan...

Bodrum Titanic Otel Genel Müdürü Mert Aygün, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon ile Genel Müdür Aygün Bodrum yangınlarını ve bunun turizme etkilerini değerlendirdi.

Başkan Kocadon, 29 Temmuz tarihinde Titanic Otel çevresinde gerçekleşen yangın nedeniyle Mert Aygün’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. “Bodrum ve çevresinde meydana gelen yangınlar hepimizi derinden üzdü. Bu bölgelerin yeniden yeşermesi o çevrelerdeki işletmeler için de önem teşkil ediyor çünkü insanlar buraları doğa için de tercih ediyor” diyen BODTO Başkanı, Mert Aygün gibi genç turizmcilerin bu konuda duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Mert Aygün ise Titanic Deluxe Bodrum olarak bölgenin ağaçlandırılmasını çok önemsediklerini belirterek, Orman Genel Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini ve yanan bölgenin ağaçlandırılmasını üstlendiklerini açıkladı. “Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalı.” diyen Aygün konuyu yakından takip ettiklerini vurguladı.

Genel Müdür Aygün, Başkan Kocadon ile turizm sezonu konusunda da görüş alışverişinde bulunurken, “BODTO Başkanımız sezonun uzaması için taleplerini duyurmuştu, bunun için kendilerine teşekkür ederim. Pandemi ve yangınlardan etkilenen işletmelerimiz için sezonun uzaması adeta bir can suyu olur. ” dedi.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.