Böke’den “Yalnız Değilsiniz” mesajı

Böke’den “Yalnız Değilsiniz” mesajı
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, kadına karşı şiddete tepki ve dikkat çekmek amacıyla kadınlara çiçek dağıtarak “Yalnız Değilsiniz” dedi.Ayrıca KADES uygulaması hakkında da broşür dağıtarak kadınları bilgilendirdi.Milas...

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, kadına karşı şiddete tepki ve dikkat çekmek amacıyla kadınlara çiçek dağıtarak “Yalnız Değilsiniz” dedi.Ayrıca KADES uygulaması hakkında da broşür dağıtarak kadınları bilgilendirdi.

Milas Kaymakamlığı himayesinde Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen KADES kadına destek etkinliği çerçevesinde Milas İlçe Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya tarafından Atapark’ta Atatürk anıtı yanına kurulan stantla kadınlara karanfil dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

Kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulama olan KADES hakkında açılan stantta, oradan geçenlere bilgilendirme broşürleri dağıtan ekipler, gün boyunca kadın ve erkek herkesi şiddet konusunda bilgilendirdi.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.