Bölge mahrem imamı yakalandı

Bölge mahrem imamı yakalandı
FETÖ/PDY terör örgütünün Muğla, Aydın ve Denizli bölge mahrem imamı olarak alınan M.M.G polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Muğla’da bir...

FETÖ/PDY terör örgütünün Muğla, Aydın ve Denizli bölge mahrem imamı olarak alınan M.M.G polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Muğla’da bir kamu kuruluşunda mühendis olarak çalıştığı belirlenen M.M.G emniyet sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, örgütün 'Muğla, Aydın ve Denizli illeri bölge mahrem imamı' olduğu öğrenilen M.M.G. isimli şüpheli yakalandı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonrası şüpheli M.M.G., Muğla’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Kamuda mühendis olarak çalıştığı öğrenilen zanlının, KHK ile ihraç edildiği öğrenildi. Bylock kullanıcısı olduğu belirlenen M.M.G emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.