BOTAV genel kurulu yapıldı

BOTAV genel kurulu yapıldı
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.The Bodrum Paramount Hotel & Resort’te düzenlenen toplantıya Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim...

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

The Bodrum Paramount Hotel & Resort’te düzenlenen toplantıya Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, IMEAK Denizciler Derneği Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinçve BOTAV Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda öncelikle 2017 yılı BOTAV faaliyet raporu okundu. Ardından Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, 2017 yılı BOTAV tanıtım çalışmalarını ve Bodrum turizm faaliyetlerini değerlendirerek turizmci üyelerle yeni sezondan beklentilerini paylaştı.

Başkan Mehmet Kocadon, “Bodrum Tanıtma Vakfımız, kurulduğundan bugüne kadar hep süreçlerden geçti. BOTAV olarak zaman zaman yalnız kaldık zaman zaman genel kurulları yapamadık ama son zamanlarda bu güzel vakfımızı farklı bir boyuta taşıdık. Sadece Muğla’mızda değil, ülkemizin bütün bölgelerinde örnek bir vakıf haline geldik. Dikkat ettiyseniz bizde imkansız diye bir şey hiçbir zaman yok. İmkansızlıklar bizi her zaman birbirimize bağladı. 2015-2017 yılları arasında herkesin turizmden zorlandığı yıllarda, tanıtımdan bile vazgeçmişlerdi ama biz ısrarla tanıtımımıza devam ettik. Zaman zaman eleştirilebiliyoruz ve eleştirilelim. Bu önemi değil. Bizim için önemli olan Bodrum’a inen uçak sayısıdır. Eleştiri yapanlar neden eleştirdiklerini de bilmiyorlar. ‘Fuarlarda ne işiniz var’ diyorlar. Hiçbir işimiz olmasa da Bodrum prestijdir, Bodrum bir markadır ve geçim kaynağımız turizm ise oralarda olmak zorundadır. O isimle beraber o bayrak, o fuarlarda dalgalanacaktır, arkadaşlar. Şimdi şöyle bir baktığımızda yılda 30’a yakın fuara katılıyoruz. Bunun altında yatan tek neden, inanmak ve birbirimize güvenmektir. Özellikle Bodrum’un son 10 yılında, sivil toplum örgütleri ile müthiş bir birlik ve beraberlik yakaladık. Başta Muğla Valiliği ve Bodrum Kaymakamlığı’nın bize verdikleri destekleri unutmamak lazım. Ben bu birlik ve beraberliği sağlayan ve birçok Türkiye’nin bölgesine örnek olan siz değerli vakıf üyelerine, yönetim kuruluna ve tabi ki bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan turizmci arkadaşlarımız ile Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza bir defa daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.