Boyacı yeniden başkan seçildi

Boyacı yeniden başkan seçildi
Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu toplandı. Tek adayla gidilen oylamada Pınar Boyacı yeniden başkan seçildi.Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen...

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu toplandı. Tek adayla gidilen oylamada Pınar Boyacı yeniden başkan seçildi.

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı pandemi tedbirleri kapsamında düzenlendi.

Toplantıya, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Halk Sağlığı Hizmeti Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça ve Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, “Türkiye Beyazay Derneği 7 Mart 1992 yılında tüzel kimliği 2007 yılında kamu yararına çalışan dernek statüsüne kavuşmuştur. Din, dil, ırk düşünce ayrımı yapmadan tüm engel gruplarına yönelik çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Görme, işitme, konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklarından dolayı engelli olan tüm engelli birey kitlesini hedef almaktadır. Derneğimizin hizmet alanları eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme, farkındalık oluşturma, destek hizmet ve uluslararası çalışmalardır. Yurt içi ve yurt dışı şubelerimizle birlikte hareket ederek, birçok engelli bireye yardımcı olmaktayız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Başkan Boyacı 2019-2021 yılları arasında Muğla Şubesi olarak yapmış oldukları faaliyet hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Gündem maddeleri kapsamında; Divan heyetinin oluşturulması, Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, Denetleme kurulu raporunun okunması, Raporlar üzerinde müzakere ve raporların ibrası, Yönetim kurulu üyelerine ödenecek yollukların görüşülmesi ve Organların seçimi ( yönetim kurulu seçimi, denetleme kurulu seçimi, genel merkez delege seçimi) yapıldı.

Tek adayla gidilen oylamada Pınar Boyacı yeniden başkan seçildi.

Yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, “Denetleme kurulunda olmam nedeniyle çalışmaları yakından takip ediyorum. Başarılı çalışmaları takdir ediyorum. Bundan sonra başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Muğlalılar adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, “Derneği kurucu başkanı olarak 2013 yılında kurmuştum. Ne mutlu bizeki derneğimiz 2013 yılından bu zamana kadar çok güzel işlere imza attı. Pınar Boyacı kardeşimiz bayrağı yükseğe çıkardı. İzlediğimiz sadece 1 yılın faaliyet raporu. Öncesinde de çok güzel ve başarılı işler yapıldı. Ben öncelikle şahsım ve Muğla Milletvekili olarak Pınar Boyacı kardeşime ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte güzel işlere imza atacaklarına şüphem yok. Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Maddi anlamda da bir güç kuvvet gerekiyor. Her zaman derneğin yanındayım. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Mutlu Bayhan, Buket Böce, Ayça Büyükcebeci, Cengiz Demirci, Meltem Baba, Muhsin Erçetin.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: C. Serap Erdoğan, Nihal Kaplama, Merve Kılıç, Betül Türkcan, Gökhan Akçakoyun ve Tarık Tüfekçi.

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.