BOYD’dan Turizm Bakanlığına Bayram Uzasın Çağrısı

BOYD’dan Turizm Bakanlığına Bayram Uzasın Çağrısı
Bodrum da Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması için Turizm Bakanlığına çağrıda bulundu.BOYD Başkanı...

Bodrum da Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması için Turizm Bakanlığına çağrıda bulundu.

BOYD Başkanı Serdar Karcılıoğlu, yine geçmiş yıllarda çağrılarımıza kulak veren Bakanlığımızın konunun Bakanlar kurulunda görüşmesini sağladığını ve bu yönde bir karar çıkarttığını, geçen yıl da aynı uygulamanın yapıldığını hatırlatarak bu yıl da 3(yarım gün) ve 7 Haziran Cuma gününün izinli sayılması durumunda tatilin 9 güne çıkarılmasının turizmde hareketlilik getireceğini ve böyle bir karara turizmcilerin her zamandan daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Eğer böyle bir karar alınacak ise bu konunun bir an önce alınması gerektiğini vurgulayan Karcılıoğlu, hem otellerin, hem acente ve tur operatörlerinin hem de vatandaşlarımızın tatil programlarını yapabilmelerinin önünün açılması sağlanır dedi.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.