Bozkurtlar  Türkiye Şampiyonası’nda

Bozkurtlar  Türkiye Şampiyonası’nda
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen Bozkurtlar Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonası, İzmir Ülkü...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen Bozkurtlar Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonası, İzmir Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üst seviye bir mücadelenin sergilendiği ve kıran kırana geçen karşılaşmayı Muğla Ülkü Ocakları 9-8 kazandı.

Sinem Karakaya

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen Bozkurtlar Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonası, İzmir Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmir, Muğla, Aydın, Denizli ve Manisa, Uşak Ülkü Ocakları’nın katıldığı turnuva Buca Şemil Ceboy Spor Tesislerinde oynandı.

Turnuvanın açılış maçı ev sahibi İzmir Ülkü Ocakları ile Muğla Ülkü Ocakları arasında oynandı. Üst seviye bir mücadelenin sergilendiği ve kıran kırana geçen karşılaşmayı Muğla Ülkü Ocakları 9-8 kazandı. Günün diğer maçında Aydın Ülkü Ocakları ile Denizli Ülkü Ocakları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmanın galibi Aydın Ülkü Ocakları oldu.

Muğla Ülkü Ocakları, yarıfinal karşılaşmasında da Aydın Ülkü Ocakları ile 3-3 beraber kaldıktan sonra penaltı atışlarında 5-3 skorla galip gelerek adını finale yazdırdı. Finalde Muğla Ülkü Ocakları ile Manisa Ülkü Ocakları karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen final maçında Muğla Ülkü Ocakları penaltı atışları ile 5-4 galip gelerek Bölge Şampiyonu oldu. Böylece Muğla Ülkü Ocakları bölgeyi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Bozkurtlar  Türkiye Şampiyonası’nda

Turnuvanın ardından  Muğla’nın tanıtımı açısından önemli bir programı geride bıraktıklarını ifade eden Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel; “Şampiyonaya katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amaç burada Türk gençliğini spora teşvik etmek ve birlikteliğimizi göstermek. Önümüzdeki süreçte de bu tür programlar devam edecektir. Genel Merkezimizin en çok önem verdiği etkinlikler, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, spora, sanata, bilime ve ilme sevk edecek etkinliklerdir. Muğla'da bu doğrultuda önemli bir noktadır. Bizlerde dava arkadaşlarımızla birlikte ilimize ve gençliğimize en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Muğla Ülkü Ocakları olarak bölge turnuvasında tüm karşılaşmaları kazanarak Türkiye Finalleri'nin yolunu tuttuk. Muğla Ülkü Ocakları olarak bu gururu bize yaşatan tüm Bozkurtlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Muğla Ülkü Ocakları adına şampiyon olan sporculara madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 506 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.