BTİ Şube Müdürü İsmail Çelik göreve başladı

BTİ Şube Müdürü İsmail Çelik göreve başladı
Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde BTİ Şube Müdürü olarak atanan İsmail Çelik yeni görevine başladı.Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde BTİ Şube Müdürlüğü görevini yürütürken Artvin OBM ye atanan Sinan Saatçi’den...

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde BTİ Şube Müdürü olarak atanan İsmail Çelik yeni görevine başladı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde BTİ Şube Müdürlüğü görevini yürütürken Artvin OBM ye atanan Sinan Saatçi’den boşalan göreve İsmail Çelik atandı. Mersin OBM Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla OBM BTİ Şube Müdürü olarak atanan İsmail Çelik 31 Mayıs günü yeni görevine başladı. Bölge Müdürü Yasin Yaprak Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Dursun, Osman Öner ve Erdal Dingil ile Personel Şube Müdürü Vedat Dayan göreve yeni başlayan İsmail Çelik’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İsmail Çelik 1968 Ankara Beypazarı doğumlu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden 1992 yılında mezun oldu. SDÜ Orman Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü Silvikültür anabilim dalında 2015 yılında yüksek lisansını tamamladı. OGM bünyesinde 1994 yılında Artvin OBM Ardanuç Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Şefi olarak göreve başladı. 1995-2002 yılları arasında Bolu OBM Kıbrısçık ve Bolu Orman İşletme Müdürlüklerinde Serke, Sarıçam, Elmalık ve Yeşildağ Orman İşletme Şeflikleri görevinde bulundu. 2002-2007 yılları arasında Konya OBM Kadınhanı ve Konya merkez Orman İşletme Şefi olarak görev yaptı. 2007-2011 yılları arasında Konya Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011-2015 yılları arasında Karaman Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 1 yıl Konya Etüt Proje Mühendisi olarak görev yaptıktan sonra 2016-2021 yılları arasında Mersin OBM de Erdemli Orman İşletme Müdürü ve Şube Müdürü olarak görev yaptı. 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Muğla OBM BTİ Şube Müdürlüğü görevine başladı.

İsmail Çelik evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.