BU ARACA PARK BELEŞ Mİ?

BU ARACA PARK BELEŞ Mİ?
Muğla Büyükşehir Belediyesinin, ihaleyle özel bir şirkete verilen, ‘yol üstü ücretli otopark’ uygulaması ile ilgili sıkıntılar devam ediyor. Vatandaşlar arabasını ücretli park alanına park ederek ücretlerini öderken,...

Muğla Büyükşehir Belediyesinin, ihaleyle özel bir şirkete verilen, ‘yol üstü ücretli otopark’ uygulaması ile ilgili sıkıntılar devam ediyor. Vatandaşlar arabasını ücretli park alanına park ederek ücretlerini öderken, farklı tarih ve saatlerde bir otomobilin uzun süre park halinde olduğu ve hiç park fişi kesilmediği görüldü. Aracın ihaleyi alan şirket çalışanlarına ait olduğu iddia edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin aldığı Haziran 2020 tarihli Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla, yol üstü ücretli otopark uygulaması 27 Mart’ta başlamıştı. İhale yoluyla bir şirkete verilen uygulama kapsamında, Abdi İpekçi, Recai Güreli, İsmet Çatak, Şehit Özden Aşınmaz, Zübeyde Hanım Caddelerinde 08:00 ile 20:00 arası, Cumhuriyet Caddesinde 08:00 ile 22:00 arası, Özer Öztürk ve Haluk Özsoy Caddelerinde ise 08:00 ile 18:00 saatleri arasında park ücreti alınıyor. Bunun yanı sıra Cemil Şerif Baydur ve Çamlık Sokakta 08:00 ile 20:00 arası, Sağlık, Hastane, Kıbrıs, Akasya, 12. ve 14. Sokak’ta ise 08:00 ile 18:00 arasında uygulama yapılıyordu.

ŞİRKET ÇALIŞANLARINA MI AİT?

Vatandaşlar uygulamaya yönelik bir çok şikayette bulunurken bunlara bir yenisi daha eklendi. Ücretli park alanına bir aracın pak ettiği, uzun süre park halinde kaldığı ve araca hiç park fişi kesilmediği görüldü.

Recai Güreli Caddesi ile Cemil Şerif Baydur Sokak’ta, park halinde olan araçların camına, parkomat görevlileri tarafından fiş bırakıldığı görülürken, bu arabanın uygulama kapsamına alınmadığı ve aracın şirket çalışanlarına ait olduğu iddia edildi.

Bu haber toplam 313 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.