Bu kez sınıflarını değil, evlerinin balkonlarını süslediler

Bu kez sınıflarını değil, evlerinin balkonlarını süslediler
Yönelt Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sınıfları yerine kendi evlerinin balkonlarını süsledi.Sinem KorkmazYaşanan...

Yönelt Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sınıfları yerine kendi evlerinin balkonlarını süsledi.

Sinem Korkmaz

Yaşanan Coronavirüs salgını sebebiyle okulların tatil olmasından dolayı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutlayacaklar. Özel Yönelt Koleji Mavi Bulut sınıfı öğrencileri, Coronavirüs önlemleri kapsamında okullarında olamadıkları için sınıfları yerine evlerinin balkonlarını süsleyerek, bayram kutlama hazırlığı yapıyorlar.

Aileleri ile evlerinin balkonlarını süsleyen öğrenciler ortaya renkli görüntüler çıkardılar. Öğrencilerin bayram coşkusunu gören mahalle sakinleri, oluşan tabloya kayıtsız kalmayarak süslemelere destek verdiler.

Mavi Bulut Sınıfı Öğretmeni Aylin Bal, “Çocukluğumuzun en kıymetli heyecanlarından biri olan bayram coşkusu, dünya çapında yaşanan salgın nedeniyle bu yıl okullarda kutlanamıyor. Sokaklardaki geçit töreni, stadyum ve okullardaki kutlamalar maalesef yapılamıyor. Üstelik bağımsızlığımızın 100’ncü yaşını kutlayacağımız bu önemli tarihi karantinada geçirmemiz nedeniyle Özel Yönelt Koleji, Mavi Bulut Sınıfı çocukları ve velileri bayram coşkusunu yaşatmak için evlerinin balkonlarını, sınıfları gibi süslediler. Onları gören mahalle sakinleri de aynı coşkuya kayıtsız kalmadı. Bilimin aydınlığında, içimizdeki çocuğun heyecanının tükenmediği nice bayramlar dilerim" dedi.

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.