BUGÜN MENTEŞE’DE 7 FARKLI NOKTADA ÇIKAN YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜ

BUGÜN MENTEŞE’DE 7 FARKLI NOKTADA ÇIKAN YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜ
BAŞKAN GÜMÜŞ: “ANIZ YAKMAYIN”Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Bodrum ve Milas ilçelerinde çıkan yangınlar devam ederken bugün Merkez ilçe Menteşe’de 7 farklı noktada yangın çıktı. Çıkan 7 farklı yangın da Büyükşehir...

BAŞKAN GÜMÜŞ: “ANIZ YAKMAYIN”

Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Bodrum ve Milas ilçelerinde çıkan yangınlar devam ederken bugün Merkez ilçe Menteşe’de 7 farklı noktada yangın çıktı. Çıkan 7 farklı yangın da Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi itfaiye ekipleri ile vatandaşların uğraşları sonucu söndürüldü.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Karabağlar Yaylası Narlı Kahvesi Mevkisinde çıkan yangında incelemelerde bulundu.

Başkan Gümüş, itfaiye ekiplerince çıkan yangınların büyümeden söndürüldüğünü söyledi.

ANIZ YAKMAMALARINI RİCA EDİYORUZ

Başkan Gümüş, vatandaşları bugünlerde anız yakmamaları konusuna uyararak, “Hemşehrilerimizden ricamız özellikle bugünlerde anız yakmaması ve daha dikkatli olması. Hava sıcaklığı, rüzgar ve nem yangınların büyümesine sebep olmakta ve müdahalede bulunulmasını güçleştirmektedir. Herhangi bir duman gördüğünüzde lütfen ilgili kurumları arayarak ihbarda bulunalım. Ormanlar bizim geleceğimiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1471 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.