Bulunan bebek cesediyle ilgili 3 gözaltı

Bulunan bebek cesediyle ilgili 3 gözaltı
Muğla’nın Dalaman ilçesinde boş bir arsaya bez çanta içinde yeni doğmuş bebek cesedi bırakılması ile ilgili olarak Emine Ö. (31) ile birlikte yaşadığı...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde boş bir arsaya bez çanta içinde yeni doğmuş bebek cesedi bırakılması ile ilgili olarak Emine Ö. (31) ile birlikte yaşadığı İbrahim A. (27) ve Emine Ö.’nün kardeşi olan S.B gözaltına alındı. Olay, Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir haftalık yoğun bir çalışması sonrasında bölgede bulunan 116 güvenlik kamerası incelenerek ortaya çıkarıldı.

5 Ekim tarihinde Dalaman Merkez Mahallesi Damla Sokak'ta inşaat halindeki binanın yanında bulunan boş arsada  bez çantanın içerisinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. Bebek cesedinin inşaatta çalışan bir işçi tarafından fark edilmesi üzerine polis ekipleri olayın faillerini bulmak için harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak olayı aydınlatmayı başardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine Bağlı özel ekip olayın aydınlatılmasına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında, olay yerinin bölge haritası çıkarılarak tüm kameralar incelendi. Bölgede bulunan 116 Güvenlik ve Mobese kamerası incelenmesi sonucu, polis ekipleri bebeği Emine Ö.  ile birlikte yaşayan İbrahim A'nın bıraktığını tespit etti. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheliler, Dalaman Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  Olayla ilgili çifte yardım ettiği öğrenilen Emine Ö.’nün Kardeşi S.B.’de gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde genç kadının İbrahim A.’yı arayarak “Gel Beni al, dolaşmamız lazım dediği” İbrahim A.’nın da motosiklet ile genç kadının evine gittiği HTS kayıtlarında ortaya çıktı.

Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.