Büşra Öztürk Türkiye Şampiyonu oldu

Büşra Öztürk Türkiye Şampiyonu oldu
Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Sporcusu Büşra Öztürk Konya da gerçekleştirilin MEB Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Yıldız...

Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Sporcusu Büşra Öztürk Konya da gerçekleştirilin MEB Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Yıldız Bayan Sporcusu Büşra Öztürk Türkiye şampiyonu oldu. Öztürk,  5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında Konya’da yapılan ortaokullar arası Türkiye Taekwondo müsabakasında rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Öztürk, 4 zorlu maç yaparak bu büyük başarıyı Muğla’ya ve memleketi Kavaklıdere’ye getirdi. Ayrıca şubat ayında Antalya’da yapılan Avrupa Başkanlık Kupası Taekwondo Şampiyonası’nda sikletin de üçüncü olan sporcu Büşra Öztürk,  Letonya’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda milli takım forması giymeye hak kazandı.

Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Yıldız Bayan Sporcusu Büşra Öztürk’ün antrenörü Halil Özduran; “Büşra 2,5 yıllık bir alt yapı sporcumuz kısa sürede büyük başarılara imza attı. Düzenli, disiplinli, azimli ve inançlı çalışmanın karşılığını aldık. 2019 yılında çıktığı 7 müsabaka sonunda 6 madalya aldı. Üstün bir performans gösteren sporcumuz okul hayatında gayet başarılı bir öğrencimizdir. Haziran ayında yapılacak olan yıldızlar dünya şampiyonası milli takım seçmelerine çağrılan Büşra Öztürk’ün hedefini dünya şampiyonası olarak belirledik. Bize bu başarılarımızda destek olan Kavaklıdere Belediye Başkanı Sayın Mehmet Demir ve ekibine çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.