Büşra Öztürk Türkiye Taekwondo Şampiyonu Oldu

Büşra Öztürk Türkiye Taekwondo Şampiyonu Oldu
FERDİ YAVUZ- Ankara’da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 59 kg. Yıldız Bayanlar kategorisinde Büşra Öztürk, Türkiye şampiyonu...

FERDİ YAVUZ- Ankara’da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 59 kg. Yıldız Bayanlar kategorisinde Büşra Öztürk, Türkiye şampiyonu oldu. Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın 4. gününde tatamiye çıkan Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı’nın Yıldız sporcusu Büşra Öztürk, 90 sporcu arasından 7 maç sonunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Büşra Öztürk’ün başarısını kutlayan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “ Türkiye Şampiyonu olan Büşra Öztürk’ü tebrik ediyorum. Şampiyonumuzun ailesine ve şampiyonumuzun antrenörü Halil Özduran hocamıza kutlayarak, tüm Kavaklıdere halkımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Hedefinin Dünya şampiyonu olduğunu belirten başarılı Teakwandocu Büşra Öztürk, “Ay yıldızlı bayrağımızı tüm milletlerin önünde göndere çektirmek istiyorum. Bunun için var gücüm ile çalışacağım” dedi.

Türkiye Taekwondo şampiyonu Büşra öztürkün antrenörü Halil özduran; “Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı 59 Kilo Yıldız sporcusu Büşra Öztürk 90 sporcu arasından 7 maç sonunda Türkiye Şampiyonu oldu ve bize tarifi mümkün olmaya gurur ve sevinç yaşattı. Bu başarıda bizimle olan başta sporcumuzun ailesi Zabit Öztürk ve Fotoş Öztürk’e, Kavaklıdere Belediye Başkanı Sayın Mehmet Demir’e, bize dua eden tüm sporcularımıza, bize tribünde destek veren kardeş kulüp Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımına, tüm antrenör arkadaşlarımıza, Muğla Taekwondo İl Temsilcimiz Uğur Göktaş’a, Naz Göktaş hocama, Kavaklıdere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sezgin Uslu’ya, Kavaklıdere halkına çok teşekkür ederiz. Bu büyük şampiyonluğu elim kazalarda kaybettiğimiz sporcularımız Kadir Doğramacı, Hakan Şahin ve Rahman Karasoy’a armağan ediyoruz. Hedef, Avrupa ve Dünya Şampiyonası.” Dedi.

Bu haber toplam 2732 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.