Bütüner; “Muğlaspor İçin Tek Yürek Olmaya Devam Edeceğiz”

Bütüner; “Muğlaspor İçin Tek Yürek Olmaya Devam Edeceğiz”
SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor, geçtiğimiz hafta evinde Medicalpark Batman Petrolspor’u ağırlamış, karşılaşmada 3-2 mağlup olmuştu. Daha sonra 48 Gençlik...

SİNEM KARAKAYA- Muğlaspor, geçtiğimiz hafta evinde Medicalpark Batman Petrolspor’u ağırlamış, karşılaşmada 3-2 mağlup olmuştu. Daha sonra 48 Gençlik Muğlaspor Taraftarlar Derneği, sosyal medyada ‘Yönetim İstifa’ paylaşımlarında bulunmuş, yönetime tepki göstermişti. Sosyal medya da tepkilerin büyümesinden dolayı Muğlaspor, basın açıklaması yaptı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz’in başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildiğini belirten Muğlaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Av. Gülen Bütüner açıklamasında; “ Yönetim Kurulu olarak, Muğlaspor Kulübü Yönetimi tam kadro Erol Kapiz başkanlığında görevimize devam etmekte olup, son günlerde sosyal medyada Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz adına yayınlanan tüm olumsuz ve kışkırtıcı yazıları Yönetim Kurulu olarak doğru bulmuyor, Kulüp adına birlikte ve beraber olduğumuzu belirtmek isteriz. Hep birlikte Muğlaspor için tek yürek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Muğlaspor’a hep birlikte sahip çıkılması inancındayız diyen Muğlaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Av. Gülen Bütüner, herkesi hoşgörü ve sevgiye davet etti.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.