Büyekerşen, alım garantili çiçek serasını ziyaret etti

Büyekerşen, alım garantili çiçek serasını ziyaret etti
Marmaris Turunç’taki yazlığına tatil için gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı...

Marmaris Turunç’taki yazlığına tatil için gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Köyceğiz Beyobası’ndaki alım garantili çiçek serasını inceledi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ‘Ben şimdiye kadar hiç aday olmadım. Bana verilen görevi yaptım. Bana ne görev verilirse onu yaparım. Aday değilim, verilen görevi yaparım” diyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin alım garantili çiçek serasını ziyaret etti. Köyceğiz Beyobası Mahallesi'ndeki serayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile ziyaret eden Büyekerşen, sera ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Sera bahçesini gezen Büyükerşen, ardından turistik Akayaka Mahallesi'nde Azmak turuna çıktı.

Marmaris Turunç Mahallesi'nde yazlığı bulunan Yılmaz Büyükerşen, Kurban Bayramı tatili için geldiği Muğla’dan bugün ayrılırken, ziyaret ettiği Muğla’nın tarihi ve turistik bölgelerinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.