Büyük Erkekler Basketbol Ligi Finali Bu Pazar Oynanacak

Büyük Erkekler Basketbol Ligi Finali Bu Pazar Oynanacak
Menteşe Karya Basketbol takımı büyük erkekler ligi final’ini Marmaris Belediyesi ile oynayacak. Menteşe Karya Basketbol Takımı Baş Antrenörü Kaan Salman,...

Menteşe Karya Basketbol takımı büyük erkekler ligi final’ini Marmaris Belediyesi ile oynayacak. Menteşe Karya Basketbol Takımı Baş Antrenörü Kaan Salman, Pazar günü Marmaris Belediyesi ile oynayacakları Büyük Erkekler Ligi Final karşılaşması için Menteşeli sporseverlerden destek istedi.

Menteşe Karya Basketbol takımı büyük erkekler ligi final’ini Marmaris Belediyesi ile oynayacak. 9 Şubat Pazar günü Muğla Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya tüm basketbol severleri beklediğini dile getiren Menteşe Karya Basketbol Takımı Baş Antrenörü Kaan Salman, “Muğlalı Basketbol severlere, güzel bir karşılaşma seyrettirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Pazar günü oynanacak karşılaşmada favori takımın Marmaris Belediye olduğunu belirten Baş Antrenör Kaan Salman, “Biz Muğlalı genç çocuklarımızla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim gören sporcu arkadaşlarımızdan oluşan bir takım kurduk. Marmaris Belediyesi bu işe önem veriyor ve maddi açıdan da son derece güçlüler. Kaliteli oyuncuları var. Fakat bizde seyircimizin desteğini alarak en iyi oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Son topa kadar Muğlalı Basketbol severlere, güzel bir karşılaşma seyrettirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Hedeflerinin Bölgesel Ligde mücadele etmek olduğunu söyleyen Salman, “İki üç yıldır, Menteşe ilçemizde bir lig takımı yok. Menteşelilere hafta sonları bir alternatif sunmak istiyoruz. Basketbol özel bir spor, ailenizi alıp çoluk çocuk seyredebileceğiniz bir spor. Ben bu hafta Pazar günü saat 17:00 da Muğla Atatürk Spor Salonunda oynayacağımız Marmaris Belediye final maçında seyircimizin desteğini alarak kupayı kaldıracağımıza inanıyorum. Tüm Muğlalıları maça bekliyoruz. Rektörümüzü, Menteşe Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı yanımızda görmek bizlere güç verir. Umarım parkeden kupayla ayrılan taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 934 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.