Büyükşehir Belediye Başkanları Beril Bilgiç ve Deniz Bora Ersöz Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanları Beril Bilgiç ve Deniz Bora Ersöz Oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün makamını KocaMustafendi İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Beril Bilgiç’e ve Özel Muğla Anaokulu öğrencisi Deniz Bora Ersöz’e...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün makamını KocaMustafendi İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Beril Bilgiç’e ve Özel Muğla Anaokulu öğrencisi Deniz Bora Ersöz’e bıraktı.

Minik Başkan; “Dünyayı Temiz Tutun”

Muğla Büyükşehir Belediyesi makamını Dr. Osman Gürün’den devralan Özel Muğla Anaokulu öğrencisi Deniz Bora Ersöz ilk isteği dünyanın temiz tutulması oldu. KocaMustafendi İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Beril Bilgiç’de yerel yönetimler olarak halka hizmet, çocuklar için daha fazla yeşil alan ve oyun alanları, ağaçların korunması, açık ve şeffaf belediyecilik uygulayacaklarını söyledi.

23 Nisan’da makamını devrettiği Beril ve Deniz Başkan’a Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çerçeveli resmini hediye eden Başkan Gürün kendilerinin daima yaptıkları işlerde Atatürk’ün ilke ve devrimlerini temel aldıklarını, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için yürüdükleri yolda rehberlerinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söyledi.

Ferdi Yavuz

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.