Çakar:  Siyasi partilere eşit mesafedeyiz

Çakar:  Siyasi partilere eşit mesafedeyiz
Egeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Çakar “ Kurulan derneğimizin siyasi olduğu algısı yaratılmak isteniyor. ...

Egeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Çakar “ Kurulan derneğimizin siyasi olduğu algısı yaratılmak isteniyor.  Hiçbir siyasi partinin ön ya da arka bahçesi değiliz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz” dedi.

Dernek Başkanı Çakar “ Muğla’da bir Yörük derneği var. Ancak Ege Bölgesinde ki Yörüklerden yoğun talep üzerine Egeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurduk.  Kurulan bu dernek sadece Muğla ile sınırlı değil tüm Ege Bölgesini kapsıyor. Derneğimiz kurulduktan sonra bir takım iftiralara maruz kaldık. Kurulan derneğimizin siyasi olduğu söyleniyor. Bunu asla kabul etmiyoruz. Hiçbir siyasi partinin ön ya da arka bahçesi değiliz. Her siyasi partiye eşit mesafedeyiz” dedi.

Egeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Çakar “ Dernek olarak geçtiğim haftalarda bir festival düzenledik. Muğla Büyükşehir Belediyesinden vatandaşların şenlik alanına taşınmasıyla ilgili yardım istedik. Ancak bize yardımcı olmadılar. Büyükşehir Belediyesinin her sivil toplum örgütüne ve derneğe eşit mesafede olmasını bekleriz” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.