Çaldığı 40 bin liranın 37 bin lirasını harcamış

Çaldığı 40 bin liranın 37 bin lirasını harcamış
Menteşe İlçesi’nde bir işyerinde bulunan çelik kasayı oksijen kaynağı ile açan ve içerisindeki 40 bin lirayı alarak kaçan bir kişi Muğla polisi tarafından...

Menteşe İlçesi’nde bir işyerinde bulunan çelik kasayı oksijen kaynağı ile açan ve içerisindeki 40 bin lirayı alarak kaçan bir kişi Muğla polisi tarafından Eskişehir’de yakalanarak gözaltına alındı. Muğla’ya getirilen ve hakim karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Menteşe İlçesi’nde bulunan bir işyerine gece saatlerinde giren bir kişi çelik kasayı oksijen kaynağı yardımı ile açarak, kasa içinde bulunan 40 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde işyerine gelen çalışanlar hırsızlık olayını fark ederek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine işyerine gelen ekipler ilk incelemelerinin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında işyerinde ve bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına alan ekipler, işyerine girerek çelik kasayı açan kişinin daha önceden hakkında adam öldürmeye teşebbüsten sabıkası bulunan ve bir süre cezaevinde yatan Y.I. olduğunu tespit etti.

Yapılan incelemelerde zanlının il dışından otobüs ile Muğla’ya geldiği ve hırsızlık olayını gerçekleştirdikten sonra tekrar otobüs ile Muğla’dan ayrıldığını tespit etti. Zanlının yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalarda Y.I.’nın Eskişehir’de bulunduğunu tespit etti. Bu bilgi üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı hırsızlık masası ekipleri Eskişehir’e giderek hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Muğla getirilen Y.I.’nın ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği ve Muğla’ya sadece gezmek için geldiğini söylediği iddia edildi. İfade işlemleri tamamlanan Y.I. hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Muğla Adliyesi’nde ilk olarak Cumhuriyet Savcılığı’na ifade veren zanlı Y.I. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan I.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.