Çalışmalar sürüyor

Çalışmalar sürüyor
CHP Muğla Milletvekili adaylarından Suat Özcan ile İbrahim Ertürk seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla’dan CHP...

CHP Muğla Milletvekili adaylarından Suat Özcan ile İbrahim Ertürk seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla’dan CHP Muğla Milletvekili adayı olan Suat Özcan ile Eczacı İbrahim Ertürk Fethiye’de bazı mahalleleri ziyaret ederek, partilerine destek istediler. Ziyaretlere CHP Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu’da eşlik etti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan CHP Muğla Milletvekili adayı olan Suat Özcan ile Eczacı İbrahim Ertürk; Esenköy, Bozyer ve Gökben mahalleleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi halini ziyaret ettiler. 2. Sıra Milletvekili adayı Suat Özcan ve 5. Sıra adayı İbrahim Ertürk hak, hukuk ve adalet için CHP’ye ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek verilmesini istediler. Milletvekili adayı Suat Özcan “Bu 24 haziran seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Muğla ikinci sıra adayıyım öncelikli olarak bütün Fethiyeli hemşerilerimize saygı ve sevgiyle selamlıyorum seçimlerde 16 yıldır iktidarda olan ama ülkemizi yönetemez duruma gelen bir süreci yaşıyoruz ve bunun artık değişmesi gerektiğine inanıyoruz hak, hukuk, adalet ve halkımızın istediğini yerine getirebilmek için ekonomiyi düzeltebilmek için demokraside bütün kaybettiklerimizin yeniden meydana gelmesi için özgürlüklerin yeniden düzelmesi için yeniden Türkiye’nin refah konumuna yükselebilmesi için ben Fethiyeli Hemşerilerimizden destek bekliyorum” dedi.

Milletvekili adayı İbrahim Ertürk ise Seydikemer’in Kayadibi köyünden olduğunu belirterek “24 Haziran’da yapılacak 27. Milletvekilliği seçimlerinden CHP 5. Sıra adayıyım. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yönetildiği Türkiye Büyük Millet Meclisini saf dışı bırakan zihniyetin tek partiye yönelten zihniyetin son bulması için 24 Haziran’daki seçimlerden tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Bunun içinde bozulan eğitim sistemi, bozulan sağlık sistemi, bozulan adalet sistemi ve evrensel hukuk kurallarının tekrar hakim kılınacağı, tekrar parlamenter sisteme dönüleceği 25 Haziran’da sonra bunu yaratabilmek için 24 Haziran’daki seçimlerde tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ise “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Milletvekili genel seçimlerine yaklaşık 25 gün kaldı. İlçe örgütümüz olarak bugün aramızda hem Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 2. Sıra Milletvekili adayımız Suat Özcan hem de 5. Sıra Milletvekili adayımız İbrahim Ertürk var. Ülkemiz yaklaşık 16-17 yıldır bir

AKP iktidarı tarafından yönetiliyor. Bu iktidarın ülkemize ne yazık ki getirdiği çok olumsuz durumlar söz konusu. Türkiye Cumhuriyeti adeta bir karşıt devrim sürecinde, Cumhuriyet değerlerinden hızla uzaklaşıp farklı bir kulvara doğru ilerleme durumunda. Cumhuriyet Halk Partisi olarak buradaki çok değerli Milletvekili adaylarımızla birlikte hem bu gidişata bir son vermek ve 24 Haziran’da sandıkta tüm Fethiyeli, Muğlalı ve Türkiyeli hemşerilerimizin yeniden o Cumhuriyet düşüncesine ve rayına oturmak adına milletimizi Cumhuriyet Halk Partisine ve Millet ittifakına oy vermeye davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.