Canlı ders sebebiyle darp edildiler

Canlı ders sebebiyle darp edildiler
Milas’ta bir ortaokulda öğretmenlik yapan öğretmen ve ailesi, komşuları tarafından evde canlı ders sırasında çok ses çıkıyor gerekçesiyle darp edildi. Yaşanan olay büyük tepsiye yol açtı.Bir ortaokulda öğretmen olan İ.K.,...

Milas’ta bir ortaokulda öğretmenlik yapan öğretmen ve ailesi, komşuları tarafından evde canlı ders sırasında çok ses çıkıyor gerekçesiyle darp edildi. Yaşanan olay büyük tepsiye yol açtı.

Bir ortaokulda öğretmen olan İ.K., güvenlik görevlisi eşi S.K. ve evinde bulunan kız kardeşi C.K. ile anneleri G.K., 12-15 kişi tarafından fiziksel şiddete maruz kaldı.

Konuyla ilgili, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

“İlçemizde bir ortaokulda öğretmenlik yapmakta olan İ.K, eşi S.K, evinde bulunan kızkardeşi C. K. ve anneleri G. K 12-15 kişi tarafından fiziksel şiddete maruz kalmışlardır. 18 Şubat 2021 Perşembe günü öğretmen İ. K. evde canlı ders yapmasından rahatsızlık duymaları sebebiyle komşuları önce sabah kapıyı tekmeleyip hakarette bulunmuşlar, akabinde yapılan telefon görüşmesinde seslerini kesmeleri istenmiştir. Akşam görüşeceklerini belirtip eşine iş dönüşü saati sorulmuştur. S. K. iş dönüşü eve geldiğinde iki kişi  “Abimin canını sıkan sen misin?” diyerek saldırmıştır. Aynı anda evin bahçesine 9-10 kişi İ. K.’e, eşine, kız kardeşine ve annesine saldırmışlardır. Evlerine kaçmak istediklerinde de zorla dışarıda tutulmuşlardır. Emniyet güçleri ve sağlık personelleri olay yerine intikal etmiştir. Saldırıya uğrayan 4 kişinin vücudunda yaralar oluşmuştur.”

Bu haber toplam 452 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.